Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej
PROFESSIONAL Kohersen®
-
Ostrzałka bagnetowa (musak) KOHERSEN Professional OLIVE WOOD
Specjalistyczna ostrzałka bagnetowa Kohersen z kolekcji Professional Olive Wood. Pręt ostrzący pokryty diamentową powłoką, rękojeść natomiast wykonana została z wysokiej jakości włoskiego drewna oliwnego.
299,00 zł
-
Nóż szefa kuchni CHEF KOHERSEN Professional OLIVE WOOD 21,6 cm
Profesjonalny nóż szefa kuchni CHEF KOHERSEN Professional OLIVE WOOD o wszechstronnym zastosowaniu. Przeznaczony do cięcia, siekania i porcjowania mięsa, ryb, warzyw, owoców i ziół. Wykonany z najlepszej jakości włoskiego drewna oliwnego oraz japońskiej stali damasceńskiej. Stworzony z wyjątkową precyzją i dbałością o szczegóły.
1 399,00 zł
-
Nóż uniwersalny UTILITY KOHERSEN Professional OLIVE WOOD 12,7 cm
Profesjonalny nóż uniwersalny UTILITY KOHERSEN Professional OLIVE WOOD o wszechstronnym zastosowaniu. Przeznaczony do precyzyjnego cięcia na drobne kawałki mięsa, ryb, warzyw i owoców. Wykonany z najlepszej jakości włoskiego drewna oliwnego oraz japońskiej stali damasceńskiej. Stworzony z wyjątkową precyzją i dbałością o szczegóły.
699,00 zł
-
Nóż do warzyw PARING KOHERSEN Professional OLIVE WOOD 8,9 cm
Profesjonalny nóż do warzyw PARING KOHERSEN Professional OLIVE WOOD - do obierania, krojenia i do wykonywania elementów ozdobnych z warzyw, owoców i korzeni. Wykonany z najlepszej jakości włoskiego drewna oliwnego oraz japońskiej stali damasceńskiej. Stworzony z wyjątkową precyzją i dbałością o szczegóły.
599,00 zł
Noże KOHERSEN Professional Olive Wood – mistrzostwo w każdym cięciu
Kolekcja Professional Olive Wood to esencja profesjonalnego rzemiosła. Ostrza wykonane z wielowarstwowej japońskiej stali damasceńskiej (67 warstw) oferują ekstremalną ostrość, twardość 60±2 HRC i niezwykłą trwałość krawędzi tnącej. Wyjątkowy wzór damasceński powstaje w tradycyjnym procesie kucia, czyniąc każdy nóż unikatowym.
Rękojeści z włoskiego drewna oliwnego są nie tylko piękne i ciepłe w dotyku, ale także niezwykle wytrzymałe i odporne na wilgoć. Perfekcyjne wyważenie oraz ergonomiczny kształt gwarantują pełną kontrolę nawet podczas wielogodzinnej pracy.
To seria stworzona dla wymagających szefów kuchni i pasjonatów, którzy oczekują najwyższej precyzji, trwałości i estetyki. Wybierając Kohersen Professional Olive Wood, otrzymujesz narzędzie godne mistrzów.