Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 1 cebula, obrana i pokrojona na ćwiartki
- 1 ząbek czosnku, obrany
- 150 g boczku pokrojonego w paski
- 1 łyżka oleju
- 20 g masła
- 125 g grzybów, pokrojonych w plasterki
- 20 g mąki
- 220 ml mleka
- 1 jajko, lekko ubite
- 100 g sera cheddar
- 40 g parmezanu
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Włóż 100 g sera cheddar i 40 g parmezanu.
- Posiekaj.
- Przełóż do miski i odłóż na bok. Włóż cebulę i czosnek.
- Posiekaj.
- Dodaj 150 g boczku, 20 g masła i 1 łyżkę oleju.
- Duś.
- Dodaj 125 g grzybów.
- Duś.
- Dodaj 20 g mąki przez otwór w kielichu.
- Duś.
- Dodaj 220 ml mleka.
- Duś.
- Dodaj 1 jajko.
- Duś.
- Wymieszaj z serami i podawaj. Smacznego!