Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 50 g orzeszków piniowych
- 2 ząbki czosnku, obrane
- 2 duże garście świeżych liści bazylii
- 60 g rozdrobnionego parmezanu
- 80 ml oliwy z oliwek
- sól i pieprz do smaku
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Włóż 50 g orzeszków piniowych i 2 ząbki czosnku.
- Wymieszaj.
- Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha i dodaj bazylię i 60 g sera.
- Posiekaj.
- Dodaj 80 ml oliwy z oliwek.
- Zmiksuj.
- Po zakończeniu dodaj sól i pieprz do smaku, a następnie podawaj. Smacznego!