Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Krem czekoladowy
4 porcje 15 minut
Krem czekoladowy jest zrobiony z dużą ilością jajek, które nadają mu bogatą i bardzo kremową konsystencję
Pobierz przepis
Składniki
- 300 ml śmietanki 30%
- 1/2 szklanki cukru
- 5 żółtek
- 2 łyżeczki wanilii
- 50 g ciemnej czekolady, posiekanej
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- "W kielichu do gotowania umieść 300 ml śmietanki, ½ szklanki cukru, 5 żółtek i 2 łyżeczki wanilii. "
- Wymieszaj.
- Dodaj 50 g ciemnej czekolady.
- Posiekaj.
- Gotowe do podania! Smacznego!