Placki bananowe


6+ porcje 10 min

Pyszne a zarazem proste placki bananowe. Idealne na śniadanie lub podwieczorek. Puszyste i słodkie, dzięki dodaniu dojrzałego banana. Są tak smaczne, że trudno im się oprzeć i poprzestać na dwóch.

Pobierz przepis

Składniki

  • 2 banany
  • 110 g mąki pszennej
  • 4 łyżki mleka
  • 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
  • szczypta cynamonu

Przygotowanie

  1. Banany obrać, wszystkie składniki umieścić w kielichu blendera. Założyć pokrywę. Ustawienia manualne- prędkość 4, czas 1 minuta.
  2. Patelnię rozgrzać, smażyć placki na suchej patelni na złoty kolor z obu stron.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®