Jajka z ostrygami


3 porcje 16 minut

Pikantna przystawka na bazie jajek i ostryg

Pobierz przepis

Składniki

  • 180 g ostryg, samo mięso
  • 3 jajka, roztrzepane
  • 10 g skrobi z tapioki (lub skrobi ziemniaczanej)
  • 10 g mąki kukurydzianej
  • 20 ml wody
  • 10 g szczypiorku, posiekanego
  • 5 g czerwonego chili
  • 50 ml oleju roślinnego
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 łyżeczka pasty chili

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®