Zupa cebulowa


3 porcje 19 minut

Francuska zupa na bazie cebuli

Pobierz przepis

Składniki

  • 600 g cebuli, pokrojonej w piórka
  • 50 g miękkiego masła
  • 200 ml wywaru drobiowego
  • 100 ml białego wytrawnego wina
  • 200 ml wody
  • 3 g soli
  • 1 g pieprzu

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®