Pasta z czarnej fasoli


6+ porcje 32 minuty

Meksykańska pasta z czarnej fasoli

Pobierz przepis

Składniki

  • 2 puszki (ok. 1000 g) czarnej fasoli, odsączone
  • 80 g cebuli, pokrojonej
  • 50 ml oliwy z oliwek
  • 15 g ząbków czosnku
  • 20 g jalapeno
  • 500 ml bulionu drobiowego
  • 10 ml soku z cytryny
  • 1 g kminku

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®