Duszona wołowina z sosem satay


4 porcje 2 godziny

Aromatyczne danie z indonezyjskim sosem satay

Pobierz przepis

Składniki

  • 400 g wołowiny, pokrojonej w kostkę
  • 120 g sosu satay
  • 20 g imbiru, pokrojonego w plastry
  • 150 g ziemniaków, pokrojonych w kostkę
  • 50 g posiekanej cebuli
  • 150 g marchewki, pokrojonej w kostkę
  • 50 g oleju roślinnego
  • 2000 ml wody
  • 30 ml wina ryżowego
  • 15 ml ciemnego sosu sojowego
  • 8 g soli
  • 12 g cukru
  • 15 ml sosu ostrygowego

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®