Szwajcarska rolada biszkoptowa


6+ porcje 1 godzina 15 minut

Szwajcarska rolada biszkoptowa to klasyczne ciasto, które zazwyczaj podaje się do popołudniowej herbaty lub kawy.

Pobierz przepis

Składniki

  • 5 zimnych jajek, oddzielić białka od żółtek
  • 65 g mąki
  • 50 ml oliwy z oliwek
  • 60 ml mleka
  • 87 g cukru pudru
  • 2 g soli
  • 200 g śmietanki 30%
  • 5 ml soku z cytryny

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®