Jajka faszerowane z łososiem


6+ porcje 1 min 30 sek.

Farsz, który przygotujesz w Kohersen Mycook może być także pastą kanapkową.

Pobierz przepis

Składniki

  • 8 jajek ugotowanych na twardo (wystudzonych)
  • 100 g wędzonego łososia
  • 30 g kaparów
  • 60 ml śmietany
  • 1 Ł musztardy
  • 1 Ł posiekanego koperku
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. 8 jajek ugotowanych na twardo (wystudzonych) przekroić wzdłuż na połówki.
  2. Żółtka wyjąć i włożyć do naczynia głównego. Zmiksować.
  3. ikona_czas

    30 s

    ikona_obroty

    3

  4. Przełożyć do innego naczynia.
  5. Do naczynia głównego włożyć łososia, kapary, rozdrobnić miksując.
  6. ikona_czas

    30 s

    ikona_obroty

    6

  7. Dodać rozdrobnione żółtka, śmietanę, musztardę, koperek, sól, pieprz.
  8. ikona_czas

    30 s

    ikona_obroty

    5

  9. Połówki białek napełnić farszem, posypać koperkiem.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®