Bita śmietana


6+ porcje 5 min

Puszysty, lekki, kremowy - dodatek do deserów wszelakiej maści, a także do owoców i napojów.

Pobierz przepis

Składniki

  • 400 ml śmietany 30%

Przygotowanie

  1. W naczyniu głównym robota założyć motylek.
  2. Wlać śmietanę.
  3. Ubijać przez minutę na prędkości 5.
  4. Śmietanę przełożyć do innego naczynia i schłodzić w lodówce.
  5. Podawać do deserów, owoców i napojów.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®