Białe szparagi


2 porcje 5 minut

Białe szparagi podsmażane na maśle

Pobierz przepis

Składniki

  • 500 g białych szparagów
  • 100 g masła
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 1/2 łyżeczki cukru
  • 1/4 łyżeczki pieprzu

Przygotowanie

  1. Oderwij końcówki szparagów, obierz je, a następnie przekrój na pół.
  2. Zamocuj ostrze saute w kielichu.
  3. Umieść szparagi oraz 100 g masła. Zamknij pokrywę kielicha.
  4. Smaż saute.
  5. Dodaj 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki cukru oraz 1/4 łyżeczki pieprzu. Zamknij pokrywę kielicha.
  6. Smaż saute.
  7. Gotowe do podania. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®