Zupa z selerem naciowym i grzybami


4 porcje 25 minut

Sycąca zupa z mięsem

Pobierz przepis

Składniki

  • 2 gałązki świeżej pietruszki, same liście
  • 1 marchewka, pokrojona na kawałki
  • 1 łodyga selera naciowego, pokrojona na kawałki
  • 100 g świeżych grzybów, pokrojonych na połówki
  • 150 g brązowej cebuli, pokrojonej na ćwiartki
  • 50 g masła, pokrojonego na kawałki
  • 500 g filetów z piersi kurczaka, pokrojonych na kawałki (2 cm)
  • 50 g mąki
  • 2 szczypty mielonego czarnego pieprzu
  • 800 ml wody
  • 1 -2 łyżek pasty bulionowej
  • świeży, chrupiący chleb, do podania
  • ZUPY

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®