Zupa miso z łososiem


2 porcje 10 minut

Delikatna zupa z kawałkami łososia i pastą miso

Pobierz przepis

Składniki

  • 10 g liści nori
  • 60 g pasty miso
  • 15 g szczypiorku, posiekanego
  • 600 ml wody
  • 100 g łososia, pokrojonego w kostkę

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Umieść 10 g nori, 60 g pasty miso oraz 600 ml wody. Zamknij pokrywę kielicha.
  3. Ugotuj.
  4. Dodaj 100 g łososia. Zamknij pokrywę kielicha.
  5. Ugotuj.
  6. Posyp szczypiorkiem. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®