Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Zupa miso z łososiem
2 porcje 10 minut
Delikatna zupa z kawałkami łososia i pastą miso
Pobierz przepis
Składniki
- 10 g liści nori
- 60 g pasty miso
- 15 g szczypiorku, posiekanego
- 600 ml wody
- 100 g łososia, pokrojonego w kostkę
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 10 g nori, 60 g pasty miso oraz 600 ml wody. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Dodaj 100 g łososia. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Posyp szczypiorkiem. Smacznego!