Zupa kalafiorowa z kurczakiem


4 porcje 30 minut

Pyszna warzywno-mięsna zupa w wydaniu meksykańskim

Pobierz przepis

Składniki

  • 800 g kalafiora, połamanego na różyczki (ok. 3 cm)
  • 600 ml wody
  • 40-60 g pasty bulionowej z kurczaka
  • 400 g piersi z kurczaka, pokrojonej w kostkę (ok. 3 cm)
  • 1 łyżka przyprawy meksykańskiej
  • 1/2 łyżeczki pieprzu

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®