Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 120g sera mozzarella
- 20g papryczek chipotle
- 60g białej cebuli
- 5g ząbka czosnku
- 500g pomidorów
- 15g oleju roślinnego
- 2 łyżeczki soli
- 12 jajek
- 50g masła (do natłuszczenia)
Przygotowanie
- Rozgrzej piekarnik do 150℃ i natłuść 6 foremek do sufletu masłem.
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. Umieść 120g sera mozzarella, zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- "Przełóż do miski i odstaw na bok. Umieść 60g białej cebuli, 20g papryczek chipotle, 5g ząbka czosnku, 500g czerwonych pomidorów, 15g oleju roślinnego i 2 łyżeczki soli. Zamknij pokrywę kielicha."
- Posiekaj.
- Wlej mieszankę do foremek po kolei, każdą napełnij do połowy, następnie wbij po 2 jajka, posyp serem. Zawiń je w folię aluminiową.
- Umieść 300 g wody w tacy do pieczenia, następnie umieść w niej foremki i piecz w piekarniku około 15 minut w 150℃
- Gotowe do podania! Smacznego!