Włoska zupa z cukini i kiełbasy


4 porcje 20 minut

Sycąca zupa na bulionie wołowym

Pobierz przepis

Składniki

  • 100 g makaronu risoni
  • 50 g włoskiej kiełbasy, pokrojonej w plastry
  • 300 ml wody
  • 30 g cebuli, posiekanej
  • 300 ml bulionu, najlepiej wołowego
  • 80 g pomidora, pokrojonego w kostkę
  • 10 g posiekanych liści bazylii
  • 10 g posiekanej pietruszki
  • 150 g cukini, pokrojnej w kostkę
  • 3 g soli
  • 1 g białego pieprzu

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®