Tosty z pastą jajeczną


2 porcje 10

Idealne na śniadanie

Pobierz przepis

Składniki

  • 4 kromki chleba tostowego
  • 2 jajka, ugotowane na twardo, obrane
  • 80 g sera mozzarella, tartego
  • 10 g pietruszki
  • 100 g majonezu

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Umieść 2 jajka, 100 g majonezu oraz 10 g pietruszki. Zamknij pokrywę kielicha.
  3. Posiekaj.
  4. Posmaruj kromkę chleba pastą jajeczną. Drugą kromkę posyp serem mozzarella.
  5. Złóż kromki w kanapkę i piecz w piekarniku w temperaturze 180℃ przez 6 minut.
  6. Gotowe do podania. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®