Tapenada z oliwek


6+ porcje 5 minut

Dodatek do dań kuchni śródziemnomorskiej

Pobierz przepis

Składniki

  • 1 ząbek czosnku, obrany
  • 300 g czarnych oliwek
  • kilka listków rozmarynu i tymianku
  • sól i pieprz do smaku
  • oliwa z oliwek

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Dodaj czosnek.
  3. Posiekaj.
  4. Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha.
  5. Dodaj pozostałe składniki.
  6. Posiekaj.
  7. Gotowe do podania. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®