Tapenada


6+ porcje 5 minut

Sos na bazie oliwek, dodatek do dań kuchni śródziemnomorskiej

Pobierz przepis

Składniki

  • 1 ząbek czosnku
  • 1 - 2 gałązki świeżego oregano, same liście, do smaku
  • 300 g oliwek Kalamata, bez pestek
  • 1 szczypta soli morskiej, do smaku
  • 1 szczypta mielonego czarnego pieprzu, do smaku
  • 20 - 30 ml oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do posmarowania tapenady

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®