Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 1 cebula, obrana i pokrojona w ćwiartki
- 2,5 cm obranego imbiru
- 1 ząbek czosnku, obrany
- 1 łodyga trawy cytrynowej
- 2 łyżeczki curry w proszku
- 1 łyżka sosu rybnego
- 500 ml wywaru warzywnego
- 1 łyżeczka cukru
- 450 g filetów z łososia pokrojonych w kostkę o boku 2,5 cm
- 2 czerwone i zielone chili
- 2 limonki
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Włóż cebulę, czosnek, imbir, trawę cytrynową i curry w proszku.
- Posiekaj.
- Dodaj wywar warzywny, sos rybny i cukier.
- Zmiksuj.
- Duś.
- Dodaj rybę, limonkę, czerwone i zielone chili.
- Duś.
- Podawaj z ryżem lub makaronem. Smacznego!