Tajlandzki Tom Yum Goong


4 porcje 20 minut

Tom Yum to prawdopodobnie najsłynniejsza tajska zupa, która jest popularna nie tylko w Tajlandii, ale także w tajskich restauracjach na całym świecie.

Pobierz przepis

Składniki

  • 1 l wody
  • 30 g krewetek słodkowodnych
  • 2 małże
  • 15 g paluszków krabowych, pokrojonych na kawałki
  • 30 g kulek rybnych, pokrojonych na kawałki
  • 20 g pomidora, pokrojonego na kawałki
  • 10 g kolendry
  • 10 g citronelli
  • 5 g cytryny
  • 30 g sosu Tom Yum Goong
  • 10 g czerwonego sosu curry
  • 10 ml mleczka kokosowego
  • 2 g soli
  • 2 g nasion chili
  • 20 g masła

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®