Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 400 g cukru
- 100 ml wody
- 170 ml wody różanej
- 1 szczypta soli
- 60 g syropu glukozowego
- 2 łyżeczki naturalnego ekstraktu waniliowego
- 1 łyżeczka naturalnego barwnika spożywczego (różowy)
Przygotowanie
- "Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. W kielichu do gotowania umieść 400 g cukru, 100 ml wody, 170 ml wody różanej, 1 szczyptę soli i 60 g syropu glukozowego."
- Ugotuj.
- Dodaj 2 łyżeczki ekstraktu z wanilii, 1 łyżeczkę barwnika spożywczego.
- Wymieszaj.
- Odstaw syrop na co najmniej 10 min, do ostygnięcia.
- Przecedź przez sitko o drobnych oczkach do wysterylizowanej szklanej butelki lub kielicha do gotowania.
- Gotowe do podania! Smacznego!