Surówka z białej kapusty i marchwi


4 porcje 40 sek.

Bogata w minerały surówka, dobrze doprawiona zachwyci swoim smakiem.

Pobierz przepis

Składniki

  • 0,5 pęczka natki pietruszki
  • 100 g marchwi
  • 250 g białej kapusty
  • 50 g cebuli lub pora
  • 0,5 ł cukru
  • sok z 0,5 cytryny
  • 0,5 ł soli
  • 2–3 Ł oliwy
  • pieprz

Przygotowanie

  1. Do naczynia głównego na wirujące noże wrzucić koperek, miksować.
  2. ikona_czas

    10 s

    ikona_obroty

    8

  3. Dodać pozostałe składniki w podanej kolejności, rozdrobnić za pomocą łopatki.
  4. ikona_czas

    30 s

    ikona_obroty

    5

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®