Sos bordelaise


6+ porcje 29 minut

Klasyczny sos francuski, na bazie wytrawnego wina

Pobierz przepis

Składniki

  • 250 ml czerwonego wina wytrawnego
  • 50 g czerwonej szalotki, pokrojonej w plastry
  • 15 g tymianku
  • 5 g liści laurowych
  • 200 ml wywaru wołowego
  • 15 ml oliwy z oliwek

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®