Sos Teriyaki


6+ porcje 25 minut

Dodatek do dań azjatyckich

Pobierz przepis

Składniki

  • 15 g świeżego imbiru, obranego i pokrojonego w cienkie plasterki
  • 1 ząbek czosnku
  • 50 g mirinu
  • 200 ml wody
  • 1 łyżeczka pasty z bulionu warzywnego
  • 100 ml sosu sojowego
  • 150 g brązowego cukru
  • 3 łyżeczki mąki kukurydzianej

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®