Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Smażone pieczarki z czosnkiem
3 porcje 20 minut
Wyraziste pieczarki smażone z czosnkiem i pietruszką
Pobierz przepis
Składniki
- "1 łyżeczka soli
- szczypta pieprzu
- 4 ząbki czosnku
- 50 g oliwy z oliwek
- 4 gałązki pietruszki, tylko liście
- 400 g pieczarek, pokrojonych"
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. Umieść 4 ząbki czosnku, liście pietruszki i 50 g oliwy z oliwek. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Zamocuj mieszadło motylkowe w kielichu do gotowania. Dodaj 400 g pokrojonych pieczarek, 1 łyżeczkę soli i szczyptę pieprzu. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Gotowe do podania. Smacznego!