Smażone krewetki w skorupkach z herbatą


3 porcje 20 minut

To danie cieszy podniebienie dzięki utrzymującemu się zapachowi herbaty i chrupiącej konsystencji krewetek.

Pobierz przepis

Składniki

  • 300 g mięsa krewetek
  • 10 g imbiru
  • 10 g szalotki
  • 20 ml herbaty
  • 4 g skrobi ziemniaczanej
  • 2 g soli
  • 5 ml wina do gotowania
  • 20 ml oliwy z oliwek

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®