Smażone przegrzebki na puree z groszku


3 porcje 12 minut

Wybitne danie dla smakoszy

Pobierz przepis

Składniki

  • 3 przegrzebki, samo mięso
  • 200 g groszku
  • 30 g miękkiego masła
  • 300 ml wywaru
  • 200 ml wody
  • 15 g boczku
  • 10 g rukwi wodnej
  • 30 ml oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka pieprzu
  • 1 łyżeczka soli morskiej

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®