Schabowe z Karmelizowaną Cebulą


4 porcje 30 minut

Schabowe z Karmelizowaną Cebulą to klasyczne danie, które łączy soczyste, panierowane kotlety schabowe z dodatkiem słodkiej, karmelizowanej cebuli.

Pobierz przepis

Składniki

  • 4 kotlety schabowe
  • 2 cebule, pokrojone w piórka
  • 2 łyżki masła
  • 1 łyżka miodu
  • Sól i pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Dopraw kotlety solą i pieprzem.
  2. Rozgrzej patelnię KOHERSEN, dodaj masło i usmaż schabowe na złoty kolor z obu stron.
  3. Wyjmij kotlety, a na tej samej patelni dodaj cebulę i smaż na średnim ogniu, aż zmięknie.
  4. Dodaj miód i smaż cebulę, aż się skarmelizuje.
  5. Podawaj kotlety z cebulą na wierzchu.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®