Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 20 g sera pleśniowego Blue
- 30 g śmietany 30%
- 75 g majonezu
- 150 g sałaty lodowej, pokrojonej na drobne kawałki
- 30 g pomidorów koktajlowych, pokrojonych na mniejsze kawałki
- 20 g rzodkiewki, pokrojonej na drobne kawałki
- 10 g pietruszki
- 15 g koperku
- 10 g szczypiorku
- 1 ząbek czosnku
- 20 ml soku z cytryny
- 2 łyżeczki soli
- 1/2 łyżeczki pieprzu
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 20 g sera pleśniowego Blue, 30 g śmietany, 75 g majonezu, 10 g pietruszki, 15 g koperku, 10 g szczypiorku, 1 ząbek czosnku oraz 20 ml soku z cytryny. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Zgarnij szpatułką na dno kielicha. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- W misce umieść 150 g sałaty lodowej, 20 g rzodkiewki, 30 g pomidorków koktajlowych. Polej całość przygotowanym dressingiem oraz posyp solą i pieprzem.
- Gotowe do podania. Smacznego!