Ryż w stylu azjatyckim


3 porcje 45 minut

Dodatek do dań z sosem

Pobierz przepis

Składniki

  • 200 g ryżu
  • 1,1 l wody
  • 1 łyżka zaprawy do ryżu

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Wlej 1,1 l wody.
  3. Umieść 200 g ryżu w koszyczku, a następnie umieść go w kielichu do gotowania.
  4. Gotuj na parze.
  5. Przed podaniem pozostaw na kilka minut w kielichu do gotowania. Dodaj 1 łyżkę zaprawy do ryżu.
  6. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®