Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Ryż gotowany na parze
4 porcje 25 minut
Podstawa przeróżnych dań, zwłaszcza kuchni azjatyckiej
Pobierz przepis
Składniki
- 200 g ryżu (moczony ok. 20 minut w wodzie, następnie opłukany)
- 1,1 l wody
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Wlej 1,1 l wody.
- Umieść 200 g ryżu w koszyczku, a następnie umieść koszyczek w kielichu do gotowania.
- Gotuj na parze.
- Gotowe do podania! Smacznego!