Risotto krabowe z szafranem


2 porcje 25 minut

Krabowe risotto z dodatkiem szlachetnego szafranu

Pobierz przepis

Składniki

  • 55 g mięsa kraba
  • 100 g ryżu Arborio
  • 1 g szafranu
  • 250 ml wywaru z owoców morza
  • 20 g posiekanej cebuli
  • 10 g posiekanego czosnku
  • 25 ml białego wina
  • 25 g masła
  • 10 g parmezanu, startego
  • 1 g skórki z cytryny
  • 1 g posiekanego koperku
  • 1 łyżeczka soli morskiej
  • 1/2 łyżeczki pieprzu

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®