Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 200 g ogórków, pokrojonych na cienkie plasterki
- 100 g marchewki, pokrojonej na cienkie plasterki
- 100 g cebuli, pokrojonej na cienkie plasterki
- 800 ml wywaru drobiowego
- 30 ml oliwy z oliwek
- 30 g koncentratu pomidorowego
- 100 g ziemniaków, pokrojonych w kostkę
- 300 g serc kurzych, przekrojonych na pół
- 1 liść laurowy
- 1 łyżeczka soli
- 1/2 łyżeczki pieprzu
- 1/2 łyżeczki koperku
Przygotowanie
- Zamocuj mieszadło sauté w kielichu do gotowania.
- Umieść 30 ml oliwy, 300 g serc z kurczaka oraz 100 g ziemniaków. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Dodaj 30 g koncentratu pomidorowego, 200 g ogórków, 100 g marchewki oraz 100 g cebuli. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Dodaj 800 ml wywaru, 1 liść laurowy, 1 łyżeczkę soli, 1/4 łyżeczki pieprzu oraz 1/2 łyżeczki koperku. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Zbierz szumowiny. Zamknij pokrywę kielicha.
- Duś.
- Gotowe do podania! Smacznego!