Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 500 g polenty
- 2 kiełbasy, pokrojone w plastry
- 5 g świeżej bazylii, posiekanej
- 20 g koncentratu pomidorowego
- 1/4 cebuli, posiekanej
- 3 g rozmarynu, posiekanego
- 25 ml oliwy z oliwek
- 50 ml wody
- 1 łyżeczka soli
- 1/4 łyżeczki pieprzu
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 25 ml oliwy z oliwek, 5 g bazylii, 1/4 cebuli oraz 3 g rozmarynu. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Dodaj kiełbasę, 20 g koncentratu pomidorowego oraz 50 ml wody. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Posyp 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Zamknij pokrywę kielicha.
- Przełóż całość na przygotowaną polentę. Smacznego!