Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 300 g mrożonych truskawek
- 100 g cukru
- 2 białka jaj
- 1 łyżeczka soku z cytryny
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Do kielicha do gotowania wsyp 100 g cukru. Dodaj 300 g truskawek i 1 łyżeczkę soku z cytryny.
- Posiekaj.
- Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha.
- Posiekaj.
- Przełóż masę na chwilę do miski. Zamocuj mieszadło motylkowe, włóż z powrotem masę i dodaj 2 białka jaj.
- Posiekaj.
- Gotowe do podania! Smacznego!