Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Pasta groszkowa z awokado
6+ porcje 30 sek.
Zielona pasta z groszku z dodatkiem cennego, zdrowego awokado to kolejna nasza propozycja na wiosenne śniadanie lub przekąskę do chleba w czasie pracy. Takie pasty można dowolnie łączyć z ulubionymi ziołami lub np. z ciecierzycą…
Pobierz przepis
Składniki
- 250g ugotowanego groszku ( może być mrożony )
- dojrzałe awokado ( obrane awokado należy skropić sokiem z cytryny )
- ząbek czosnku
- świeże zioła np. bazylia, natka pietruszki, mięta
- łyżka dobrej jakości oliwy
- pieprz i sól
- dodatkowo polecam np. zmiksowane orzechy lub starty parmezan
Przygotowanie
- Wszystkie składniki umieść w naczyniu głównym wlewając łyżkę oliwy, doprawiając solą i pieprzem.