Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 200 g tofu
- 150 g krewetek, obranych
- 1 jajko, roztrzepane
- 500 ml wody
- 15 g kolendry
- 15 g szczypiorku
- 30 g marchewki
- 8 g soli
- 1 łyżeczka cukru
- 15 ml wina białego
- 1/2 łyżeczki pieprzu
- 20 g mąki
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 200 g tofu, 150 g krewetek, 1 jajko, 15 g kolendry, 15 g szczypiorku, 30 g marchewki, 8 g soli, 15 ml wina, 20 g mąki, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1 łyżeczkę cukru. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Całość przełóż do miski. Przykryj miskę folią aluminiową i wstaw do naczynia do gotowania na parze.
- Wyczyść kielich do gotowania.
- Umieść 500 ml wody. Załóż zestaw do gotowania na parze na kielichu.
- Gotuj na parze.
- Gotowe do podania! Smacznego!