Oliwa czosnkowo-cebulowa


2 porcje 5 minut

Idealny dodatek do pieczywa czy mięs

Pobierz przepis

Składniki

  • 1 cebula, pokrojona w kostkę
  • 1 ząbek czosnku
  • 50 ml oliwy z oliwek

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. Umieść cebulę, 1 ząbek czosnku i 50 ml oliwy z oliwek w kielichu do gotowania. Zamknij pokrywę kielicha.
  2. Wymieszaj.
  3. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®