Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 50 ml wody
- 1 i 1/2 łyżki żelatyny w proszku
- 100 g cukru
- 250 g jagód
- 300 g śmietanki 30%
Przygotowanie
- Ok. 2 łyżki żelatyny rozpuść zgodnie z instrukcją.
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Włóż 100 g cukru, 250 g jagód i 300 g śmietany.
- Posiekaj.
- Dodaj żelatynę.
- Zmiksuj.
- Odstaw do lodówki do stężenia. Podawaj z owocami, orzechami lub innymi dodatkami. Smacznego!