Mleko skondensowane


2 porcje 5 minut

Dodatek do deserów oraz ciast

Pobierz przepis

Składniki

  • 40 g masła
  • 125 ml wody
  • 180 g cukru trzcinowego
  • 110 g mleka w proszku
  • 1 szczypta soli

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. W kielichu umieść 40 g masła i 125 ml wody.
  2. Ugotuj.
  3. Dodaj 180 g cukru trzcinowego, 110 g mleka w proszku i 1 szczyptę soli.
  4. Posiekaj.
  5. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®