Marynowana papryka


2 porcje 2 tygodnie

"Dodatek do różnych dań lub przekąska Przepis wymaga użycia słoików do przechowywania"

Pobierz przepis

Składniki

  • 250 g czerwonej, żółtej i zielonej papryki, pokrojonej w słupki
  • 200 ml oliwy z oliwek
  • 100 ml octu białego
  • 350 ml wody
  • 10 g ziaren pieprzu czarnego
  • 1 łyżeczka kminku
  • 1 łyżeczka soli

Przygotowanie

  1. 250 g czerwonej, żółtej i zielonej papryki, pokrojonej w słupki
  2. 200 ml oliwy z oliwek
  3. 100 ml octu białego
  4. 350 ml wody
  5. 10 g ziaren pieprzu czarnego
  6. 10 g ziaren pieprzu czarnego
  7. 1 łyżeczka kminku
  8. 1 łyżeczka soli

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®