Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Marynowana papryka
2 porcje 2 tygodnie
"Dodatek do różnych dań lub przekąska
Przepis wymaga użycia słoików do przechowywania"
Pobierz przepis
Składniki
- 250 g czerwonej, żółtej i zielonej papryki, pokrojonej w słupki
- 200 ml oliwy z oliwek
- 100 ml octu białego
- 350 ml wody
- 10 g ziaren pieprzu czarnego
- 1 łyżeczka kminku
- 1 łyżeczka soli
Przygotowanie
- 250 g czerwonej, żółtej i zielonej papryki, pokrojonej w słupki
- 200 ml oliwy z oliwek
- 100 ml octu białego
- 350 ml wody
- 10 g ziaren pieprzu czarnego
- 10 g ziaren pieprzu czarnego
- 1 łyżeczka kminku
- 1 łyżeczka soli