Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 1 l wody
- 500 g małży
- 20 g posiekanego czosnku
- 5 ml soku z cytryny
- 20 ml sosu chili
- 5 ml sosu rybnego
Przygotowanie
- Przygotuj miskę, włóż do niej 20 g posiekanego czosnku, 5 ml soku z cytryny, 20 ml sosu chili i 5 ml sosu rybnego, a następnie wymieszaj je i odstaw.
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 1 l wody i 500 g małży w kielichu do gotowania.
- Ugotuj.
- Wyjmij małże do naczynia, wylej wodę i wyrzucić muszle, posmaruj małże wcześniej przygotowanym sosem.
- Gotowe do podania! Smacznego!