Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 500 g miąższu arbuza bez pestek, pokrojonego na kawałki
- 1 cytryna, bez skórki, pokrojona na kawałki i pozbawiona pestek
- 80 g cukru pudru
- 1 l schłodzonej wody
- kostki lodu, do podania
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Do kielicha do gotowania włóż 500 g arbuza bez pestek.
- Posiekaj.
- Za pomocą sita o drobnych oczkach przecedź mieszankę do dużego dzbanka. Odrzuć miąższ.
- Umieść całą cytrynę, 80 g cukru i 500 ml schłodzonej wody w kielichu do gotowania.
- Zmiksuj.
- Dodaj pozostałe 500 ml schłodzonej wody.
- Przecedź lemoniadę do dzbanka z sokiem z arbuza.
- Gotowe do podania! Smacznego!