Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 100 g kaszy kuskus
- 200 g cukinii
- 100 g cebuli
- 10 g ząbków czosnku
- 50 g koncentratu pomidorowego
- 600 ml wywaru warzywnego
- 20 g nerkowców
- 50 ml oliwy z oliwek
- 1/4 łyżeczki kminku
- 1/4 łyżeczki imbiru
- 1/4 łyżeczki cynamonu
- 1/4 łyżeczki kolendry
- 1/4 łyżeczki wędzonej papryki
- 1/2 łyżeczki soli
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 200 g cukinii, 100 g cebuli oraz 10 g czosnku. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Dodaj 50 ml oliwy. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż sauté.
- Dodaj 100 g kaszy kuskus, 50 g koncentratu pomidorowego, 600 ml wywaru, 1/4 łyżeczki kminku, 1/4 łyżeczki imbiru, 1/4 łyżeczki cynamonu, 1/4 łyżeczki kolendry, 1/4 łyżeczki papryki wędzonej i 1/2 łyżeczki soli. Zamknij pokrywę kielicha.
- Duś.
- Dodaj 20 g nerkowców. Zamknij pokrywę kielicha.
- Duś.
- Gotowe do podania! Smacznego!