Kurczak po francusku


4 porcje 32 minuty

Pierś z kurczaka w kremowym sosie prosto z Francji

Pobierz przepis

Składniki

  • 500 g piersi z kurczaka
  • 250 ml białego wina
  • 100 g cebuli
  • 20 g ząbków czosnku
  • 800 ml wywaru drobiowego
  • 40 g miękkiego masła
  • 20 g mąki
  • 20 ml wody
  • 200 g śmietany 30%
  • 5 g pietruszki, posiekanej
  • 5 g tymianku
  • 4 g soli
  • 4 g pieprzu

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®