Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 160 g mąki
- 70 g masła, w temperaturze pokojowej
- 1/2 łyżeczki soli lub cukru
- 50 ml wody
Przygotowanie
- Zamocuj łopatkę do wyrabiania ciasta w kielichu do gotowania.
- Umieść 160 g mąki, 70 g masła, 1/2 łyżeczki soli lub cukru i 50 ml wody. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugniataj.
- Ciasto wyjmij i uformuj w kulkę, a następnie owiń folią aluminiową i odstaw na 30 min do lodówki.
- Gotowe do upieczenia. Smacznego!