Krewetki z chili i czosnkiem


2 porcje 10 minut

Krewetki z chili i czosnkiem

Pobierz przepis

Składniki

  • 300 g krewetek
  • 4 ząbki czosnku
  • 2 czerwone papryczki chili
  • Sok z jednej limonki
  • 1 łyżeczka cukru trzcinowego
  • Olej do smażenia

Przygotowanie

  1. Czosnek i chili drobno posiekaj, krewetki oczyść.
  2. W rozgrzanym woku podsmaż czosnek i chili przez 1-2 minuty.
  3. Dodaj krewetki i smaż, aż będą różowe (ok. 3-4 minuty).
  4. Skrop sokiem z limonki i posyp cukrem, smaż jeszcze przez minutę.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®