Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 300 g krewetek
- 4 ząbki czosnku
- 2 czerwone papryczki chili
- Sok z jednej limonki
- 1 łyżeczka cukru trzcinowego
- Olej do smażenia
Przygotowanie
- Czosnek i chili drobno posiekaj, krewetki oczyść.
- W rozgrzanym woku podsmaż czosnek i chili przez 1-2 minuty.
- Dodaj krewetki i smaż, aż będą różowe (ok. 3-4 minuty).
- Skrop sokiem z limonki i posyp cukrem, smaż jeszcze przez minutę.